Barion Pixel Gyik
Gyakori kérdések
Ha valamire nem találja a választ, keressen minket elérhetőségeinken!
A sablonok miatt nem lesznek egyforma kinézetű weboldalak? Egy sablonon belül is sok különböző megjelenítési beállítás közül lehet választani és több mint 100 funkció használtató. Ezért nagyon sok különböző variációs lehetőség létezik, ami miatt egyedi weboldalak hozhatók létre. Saját képek és ikonok használatával pedig teljesen egyedi megjelenést fog kapni minden új weboldal.
Választhatok saját domain nevet? Igen. Minden előfizetéshez egy darab domain nevet biztosítunk. Ezt az előfizetési díj tartalmazza.
Hozhatom magammal a már meglévő domain címemet? Igen. A rendszeren belül lehet kérni a meglevő domain cím átregisztrálását a mi rendszerünkbe.
Mennyi idő alatt készül el egy weboldalt? Tapasztalataink szerint egy átlagos weboldal néhány órán belül elkészíthető. Ha azonban nincs kedve 'bajlódni' a szerkesztővel, néhány napon belül mi is összeállítjuk önnek a weboldalát az ön által elküldött tartalom alapján.
Mit jelent az, hogy keresőbarát? Minden weboldalunk úgy lesz létrehozva, hogy a legtöbbet használt internetes keresők könnyen megtalálják őket. A szerkesztőben egyszerűen megadhatók címek, leírások, amikkel jobb helyezések érhetők el a keresőkben.
Kapok segítséget, ha valamivel nem boldogulok? Az előfizetés ideje alatt mindenben segítünk a weboldalával kapcsolatban. Új előfizetés esetében akár a weboldal teljes tartalom feltöltését is elkészítjük ön helyett. Telefonon a 70 941 22 04-es számon vagy e-mailben az info@firstweb.hu címen minden munkanap elér minket.
Lesznek majd további fejlesztések? Vállalkozásunk startup jellegéből adódóan folyamatosan fejlesztünk és új ötleteket valósítunk meg. Folyamatosan új dizájnok és új funkciókkal bővül a rendszer. Igény esetében pedig egyedi fejlesztésekkel is kiegészítjük weboldalát. Kövess minket a Facebook-on vagy iratkozzon fel hírlevelünkre az újdonságokért.
Kipróbálhatom díjmentesen is? A regisztráció után 14 napos próbaidőszakot biztosítunk, hogy mindenki kockázatmentesen kipróbálhassa.
Milyen fizetési módok vannak? Fizethet bankkártyával és átutalással is.
Regisztráljon és próbálja ki 14 napig ingyenesen
© 2023 Firstweb.hu - BlueFuture design